Kierrätysmateriaalia, mainioita ideoita, luovaa toteutusta – näillä aineksilla syntyy vähän erilainen ja taatusti ainutlaatuinen puuhamaa.

Aarniwalkean satupiha Riihimäellä ei yritäkään olla hieno ja loistelias. Sen sijaan se on hauska, mielenkiintoinen ja omaperäinen. Kun tyyli on rento ja kierrätyshenkinen, ei haittaa vaikka moposta puuttuu pala tai traktori on ruosteessa. Ja mikä tärkeintä, lapsilla on Aarniwalkeassa hauskaa!

Alue ei ole järin suuri, mutta sinne mahtuu monenlaista. Leikkimökeistä yhdessä on kauppa, toisessa koulu, kolmannessa koti. Yhteen vankkuriin on tehty pallomeri – tai oikeastaan pallolampi – ja toisessa voi leikkiä pehmoeläimillä. On onkipaikka, erilaisia oikeita autoja ja traktori, paljon leikkiautoja, pari trampoliinia, pieniä vähän jännittävä sokkelo, soittimia ja jopa ufo. Esikoinen piti erityisesti mökistä, jossa pääsi pukeutumaan erilaisiin vaatteisiin ja koristautumaan monenlaisilla koruilla. Myös lypsettävä lehmä oli suosikkilistan kärjessä.

Pupuja, kanoja ja marsuja pääsee Aarniwalkeassa myös ihastelemaan. Suurin osa niistä asustelee häkeissään alueen takalaidalla, joitain häkkejä on myös muualla alueella.

Aukealta pihamaalta kannattaa välillä siirtyä puiden siimekseen Haltiametsään, metsänkuningas Tapion valtakuntaan. Siellä kiertää satupolku, jonka varrella voi kohdata Tapion karjaa, peikkoja, Näkin ja muita lähinnä vanhaan suomalaiseen tarustoon kuuluvia hahmoja.

Alueella on useampi katettu paikka, jossa voi syödä omia eväitä. Pienessä kahviossa on myynnissä mm. mehua ja jäätelöä.

Aarniwalkea on avoinna yksittäisille kävijöille kesäkuun alusta heinäkuun loppuun. Maksuvälineenä siellä käy vain käteinen.