Suloiset karvanaamat katsahtavat tulijoihin ja jatkavat heinän rouskuttamista. Kevättalven aurinko kirkastaa jäisen klaukkalalaisen pihamaan. Ali-Ollin alpakkatilalla on rauhallista maaliskuisena sunnuntaina.

Alpakat ovat hauskannäköisiä – ja keskenään yllättävänkin erinäköisiä – ja siksi mukavia katsella. Niiden puuhailuissa sen sijaan ei juuri seuraamista ollut ainakaan meidän käydessämme, ne kun lähinnä keskittyivät heinäänsä. Tytöt harmittelivat, kun alpakat eivät innostuneet syömään heidän tarjoamiaan heinänkorsia eivätkä juuri muutenkaan tulleet seurustelemaan saatikka rapsuteltaviksi. Muutamat kävivät aidan vierellä, mutta enimmäkseen eläimet jättivät meidän tyystin huomiotta.

Omissa häkeissään häärivät puput eivät olleet juuri sen innostuneempia ruokkijoista.
Sisätiloissa asustaa siperianmaaorava, mutta sitä ei kuulemma näe juuri koskaan.

Ali-Ollin alpakkatilalla on toistakymmentä alpakkaa. Ensimmäiset chileläiset alpakat tulivat tilalle vuonna 2005. Paikan nettisivuilla on paljon asiaa alpakoista yleensä sekä erityisesti Ali-Ollin alpakoista. Myös paikan päällä saa alpakoista kysellessään mukavasti vastauksia.

Ali-Ollin alpakkatila on yleensä auki vain sunnuntaisin muutaman tunnin. Pääsymaksua peritään vain pari euroa.

Tilan myymälässä, Olivian puodissa, on myynnissä erilaista aiheeseen liittyvää tavaraa, mm. asusteita ja monenväristä alpakkalankaa.