Piknikin käsite venyi Jokelassa kesäkuisena sunnuntaina, kun Mannerheimin lastensuojeluliiton Jokelan yhdistys järjesti koko perheen ”pikniktapahtuman” Notkopuistossa. Eväitä toki voi ottaa mukaan ja syödä, mutta enemmän tapahtuma painottui muuhun ohjelmaan.
 
Tapahtuman alkupuolella esiintyi taikuri, joka otti mukavasti melko harvalukuisen lapsiyleisön mukaan. Esityksen jälkeen tytöt kävivät hakemassa käsiinsä hienot maalaukset ”kasvomaalareilta”. 
 
Tapahtuman keskipiste oli Notkopuiston päiväkodin pihalla, mutta tekemistä oli levitetty pitkin puistoa. Jumppaa oli tarjolla yksi satsi sekä lapsille että aikuisille ja koko tapahtuman ajan pääsi kokeilemaan erilaisia pelejä ja muuta puuhaa: pussihyppelyä, keppihepparataa, jalkapalloa jne.

 
Päivän kohokohta tytöille oli ehdottomasti talutusratsastus. Paikalla oli pieni ja vähän isompi heppa, joilla pääsi parin euron hintaan ratsastamaan pienen pätkän. Molemmat tytöt olivat aivan innoissaan isomman hevosen selkään päästyään.

 
Pidimme varsinaisen piknikosuutemme ruohikolla ratsastusta katsellen. Esikoinen löysi vielä kivan tapahtuman mainioksi päätteeksi sekä neli- että jopa viisilehtisen apilan.